ua en ru

Бойовики за ніч 23 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за ніч 23 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Проросійські бойовики за минулу ніч 23 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

"7 квітня з 18:00 до 00:00 ситуація в зоні АТО залишалася неспокійною. На лінії розмежування бандформування провели 23 обстріли позицій наших військ. В ході збройних провокацій в основному бойовики застосовували стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що найбільш інтенсивні обстріли відбулися у Донецькій області в районі населених пунктів Піски, Опитне, Майорськ та Авдіївка.

Крім того, повідомляється, що бойовики використовували чотири рази 82-мм міномети і тричі - 122-мм ствольну артилерію. А в районі Опитного по позиціях сил АТО завдали 3 танкових удару.

"На Луганщині ситуація залишалася відносно спокійною. У той же час, в 21:45 обстріляли блокпост наших військ поблизу населеного пункту Новотошківське", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 7 квітня над опорним пунктом сил АТО в районі Маріуполя був зафіксований проліт безпілотника бойовиків. Обстріли населених пунктів у зазначений період не зафіксовано.

7 квітня з 18 години вечора до півночі ситуація у зоні АТО залишалася неспокійною. На лінії розмежування бандформування ...

Posted by Прес-центр АТО on 7 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ перекинула на Донбас 3 колони військової техніки.