ua en ru

Бойовики за ніч 12 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Ніч з 15 на 16 березня в зоні проведення антитерористичної операції характеризується зменшенням кількості збройних провокацій з боку бойовиків, з 20:00 неділі до 6:00 понеділка бойовики 12 разів вели вогонь по підрозділам сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Найбільша кількість інцидентів зафіксовано на донецькому напрямку.

"Зокрема, в 20.20 незаконні збройні формування вели вогонь з БМП по селищу Дослідне, а в 20.40 бойовики завдали удару з 120-міліметрових мінометів з цього ж населеного пункту. В 1:30 ночі з зенітної установки злочинці вели вогонь по спостережного пункту українських військовослужбовців неподалік Авдіївки", - уточнили в штабі.

На маріупольському напрямку протягом ночі бойовики тричі застосували міномети, гранатомети і стрілецьку зброю в районі селища Широкине.

У Луганській області зафіксовано факт використання автоматичних гранатометів і стрілецької зброї близько 22:00, поблизу с. Сокільники.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко заявив, що бойовики порушили режим припинення вогню вже більше тисячі разів.