ua en ru

Бойовики масово оформляють соціальну допомогу на підконтрольній території Україні, - ІС

Бойовики масово оформляють соціальну допомогу на підконтрольній території Україні, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Виплати нараховуються на травми, отримані "на виробництві"

Бойовики масово оформляють допомоги і соціальні виплати через травми, отримані нібито на виробництві, на території, підконтрольній владі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи "Інформаційний спротив" (ІС), народний депутат України Дмитро Тимчук.

"Бойовики з формувань, дислокованих у районі н. п. Горлівка, Макіївка, Донецьк, Алчевськ, Луганськ, масово оформляють соціальні допомоги та виплати на території, підконтрольній владі (причому як на себе, наприклад, по травмі, нібито отриманої "при роботі в шахті" або "на виробництві", так і на сім'ю)", - написав він.

Також Тимчук повідомив, що в Луганську представники російського командування висловили керівництву місцевих бойовиків претензії щодо "нецільового використання моторесурсу переданої бойової техніки". За словами нардепа, перевезення вантажів і людей для приватних потреб бойовиків з використанням бойової техніки в ЛНР є поширеним явищем.

"У Харцизьку і Торезі фіксуються групи озброєних російських найманців зі складу "розформованих" або зачищених «підрозділів», надані самі собі. Дані бойовики збиваються в банди, що займаються мародерством. В районі Горлівки, в лісопосадці виявлено трупи двох "гвардійців ДНР". Обидва з ножовими пораненнями, без зброї і спорядження", - зазначив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают акти...

Posted by Дмитрий Тымчук on 12 Май 2015 г.

Нагадаємо, вчора Тимчук повідомляв, що співробітники ФСБ зачистили Макіївки від "козаків" і дрібних бандитів.