ua en ru

Бойовики за день практично дотримувалися режиму припинення вогню, - штаб

Бойовики за день практично дотримувалися режиму припинення вогню, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики суттєво зменшили обстріли позицій АТО

Сьогодні, 30 серпня, в зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі незаконні збройні формування практично дотримувалися режиму припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"З 6 ранку і до 18 годин, уздовж всієї лінії розмежування, було три випадки порушення перемир'я на Артемівському напрямку. Так, майже в половині 3 дні і близько 17 годин, незаконні збройні формування хаотично зі стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО в районі селища Лозове. А о 16.25 поблизу цього ж населеного пункту бойовики били з гранатомета по українським підрозділам ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначають у прес-центрі АТО, на Артемівському напрямку, на тимчасово непідконтрольною українським військам території, бойовики кілька разів відкривали вогонь між своїми позиціями.

"У 13.09 наші спостерігачі зафіксували роботу ворожого великокаліберного кулемета біля селища Логвинов в напрямку населеного пункту Калинівка. А близько 3 дні, зі стрілецької зброї, невідомі відкрили вогонь в селищі Новоолександрівка", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 30 серпня, в зоні АТО незаконні збройні формування практично дотримувалися режиму припинення вогню. З 6 ранку...

Posted by Прес-центр АТО on 30 августа 2015 г.

Нагадаємо, в зоні антитерористичної операції (АТО) за минулу добу жодний військовослужбовець України не загинув, один отримав поранення біля міста Щастя.