ua en ru

Боєць ЗСУ з підробними документами намагався потрапити на територію Криму

Боєць ЗСУ з підробними документами намагався потрапити на територію Криму Фото: прес-секретар голови ДПС Олег Слободян

Про даний факт поінформовано правоохоронні органи

У контрольному пункті в'їзду/виїзду "Каланчак", що на адміністративній межі із тимчасово окупованою АР Крим співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) виявили військовослужбовця однієї із частин Збройних сил України (ЗСУ), який намагався потрапити до тимчасово окупованої території, маючи при собі особову справу іншого військовослужбовця. Про це написав прес-секретар голови ДПС Олег Слободян на своїй сторінці в Facebook.

"Учора у контрольному пункті в'їзду/виїзду "Каланчак", що на адмінмежі із тимчасово окупованою АР Крим прикордонники виявили громадянина України - військовослужбовця однієї із частин ЗС України, який намагався потрапити до тимчасово окупованої території, маючи при собі особову справу іншого військовослужбовця. Про даний факт поінформовано правоохоронні органи", - написав він.

За його словами, деталі інциденту встановлюються.

Учора у контрольному пункті в'їзду/виїзду "Каланчак", що на адмінмежі із тимчасово окупованою АР Крим прикордонники вияв...

Posted by Oleh Slobodyan on 23 вересня 2015 р.

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль", в рамках проведення заходів щодо пошуку злочинців по лінії Інтерполу, співробітники Державної прикордонної служби (ДПС) виявили та затримали громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за тероризм.