ua en ru

Аваков розповів подробиці затримання вбивць міліціонерів в Києві

Аваков розповів подробиці затримання вбивць міліціонерів в Києві Фото: глава МВС України Арсен Аваков

Затримані також зізналися в нападі на пост ДАІ під Києвом 2 травня

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів подробиці затримання грабіжників АЗС в Києві, які застрелили двох міліціонерів під час їх переслідування. Про це Він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вночі в 1-30 вони поранили оператора автозаправки WOG у Деснянському районі Києва. Пострілом з автомата 5.45. Забрали касу заправки 823 гривні, особисті речі і пішли в лісопаркову зону, у бік житлового масиву Лісовий", - повідомив Аваков.

За його словами, підняті по тривозі підрозділи МВС - ДАІ і спецназівці виявили підозрілий автомобіль марки Volkswagen T4 c заклеєним знаком реєстрації - наклейкою "ПТН_ПНХ", з якого після подачі звукового сигналу працівниками міліції з вимогою зупинитися почалися постріли в напрямку правоохоронців.

Під час погоні від пострілів злочинців загинуло двоє правоохоронців, троє отримали поранення.

"Продовжили переслідування злочинців патрульні наряди міліції затримали автомобіль злочинців. У момент затримання у міліціонерів було кинуто дві гранати, а також зав'язалася перестрілка. Після чого двоє злочинців втекли з салону автомобіля, а один був затриманий з вогнепальним пораненням голови (пізніше помер)", - уточнив міністр.

В ході огляду машини зловмисників були виявлені 2 автомати і 4 магазини до них з патронами 5.45, дві гранати, грудні нашивки з написом "Спецпідрозділ "Торнадо" та "УПА", безліч телефонних карток різних операторів і аркуш паперу з планом приміщення.

"Далі - оперативним шляхом встановили трьох 98, 95 і 91 року народження... Будучи оточеними в квартирі - здалися. В квартирі гранатомет РПГ-26, шашки, гранати, зброю. Зізналися. Вони ж позавчора обстріляли пост ДАІ у Биківні", - зазначив глава МВС.

За 823 гривны.. Ночьюв 1-30 ОНИ ранили оператора автозаправки WOG в Деснянском районе Киева. Выстрелом из автомата...

Posted by Арсен Аваков on 4 Май 2015 г.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 2 травня невідомі з автоматів обстріляли пост ДАІ на Броварському шосе.