ua en ru

Апеляційний суд зобов'язав "Азот" виплатити "Газ України" і "Нафтогазу" 410 млн грн

Апеляційний суд зобов'язав "Азот" виплатити "Газ України" і "Нафтогазу" 410 млн грн Фото: Київський апеляційний господарський суд

ПАТ "Азот" також повинен виплатити 4 млн 446 тис. 924 грн річних

Київський апеляційний господарський суд України зобов'язав ПАТ "Азот" виплатити ДК "Газ України" і НАК "Нафтогаз України" 410 млн 037 тис. 645 грн інфляційних втрат і 4 млн 446 тис. 924 грн 3% річних. Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

"Рішенням господарського суду першої інстанції від 26.03.2015 позов був задоволений повністю. Не погоджуючись з таким рішенням, товариство "АЗОТ" звернулося в Київський апеляційний господарський суд з апеляційною скаргою. Однак, вивчивши надані докази по справі, колегія суддів КАГС, прийшла до висновку, що апеляційна скарга не підкріплена вагомими підставами згідно вітчизняного законодавства, а тому підлягає відхиленню", - йдеться в повідомленні.

Апеляційний суд свої постановою від 15 червня зобов'язав товариство сплатити зазначену суму втрат та річних національної компанії.

Нагадаємо, Київський апеляційний господарський суд зобов'язав ПАТ "Київенерго", що належить українському бізнесменові Рінату Ахметову, виконувати свої обов'язки згідно з договором купівлі-продажу природного газу у НАК "Нафтогаз України".