ua en ru

В Афганістані в результаті авіаудару по талібах загинули 16 мирних жителів

В Афганістані в результаті авіаудару по талібах загинули 16 мирних жителів Фото: авіаудар (webscreenshot youtube)

Не менше 8 талібів також загинули в результаті авіаудару

В Афганістані в провінції Герат минулої ночі в результаті авіаудару по бойовикам терористичної організації "Талібан" загинули 16 мирних жителів. Про це повідомляє 1TV, посилаючись на власні джерела.

"В результаті авіаудару, спрямованого на в'язницю, в понеділок пізно ввечері в районі Бахт-Абад району Шендан, загинули 16 цивільних осіб і 8 бойовиків "Талібану", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією джерел з органів безпеки, таліби тримали в ув'язненні понад 20 мирних жителів та військових, які могли сховатися після нападу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний командувач армією Сполучених Штатів Америки в Афганістані Джон Ніколсон закликав бойовиків терористичної організації "Талибан" приєднатися до мирного процесу в Афганістані.

Так, Ніколсон заявив, що нова стратегія США для цієї країни демонструє прихильність до "стабільного Афганістану", а також закликав талібів погодитися на мирні переговори, відзначивши, що вони "не зможуть виграти на полі бою, прийшов час для них приєднатися до мирного процесу".