ua en ru

В Золотому в результаті обстрілу загинула жінка, ще одна людина поранена, - ЛОДА

У р. Золоте (Луганська область) в результаті обстрілу 21 січня загинула жінка, ще одна людина отримала поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Вчора (21.01) під вечір бойовики з боку окупованого ЛНР р. Первомайськ обстріляли р. Золоте-3 в Попаснянському районі на контрольованій Україною території Луганської області. Всього було випущено близько чотирьох десятків реактивних снарядів, деякі з яких потрапили в житлові квартали. В результаті обстрілу одна жінка загинула, ще одна важко поранена і доставлена в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомив москаль, з "Градів" була обстріляна Попасна. Через обстріл бойовиків пошкоджено декілька житлових будинків, водонапірна башта і залізнична лінія "Попасна - Камишеваха".

"Вибуховими хвилями від снарядів в загальноосвітній школі вибиті вікна та двері, один мікрорайон міста залишається без світла. Обстріл Попасній велися снарядами нового зразка, від яких залишилися величезні воронки - набагато більше, ніж від реактивних снарядів з "Градів" або мінометних мін", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, 19 січня в результаті обстрілу Станиці Луганської були поранені не менше 2 мирних жителів.