ua en ru

Зіткнення маршруток у Тернопільській обл.: Постраждали 18 осіб

В Тернопільській обл. поблизу населеного пункту Круголець Шумського району сталося ДТП за участю двох маршрутних мікроавтобусів, у результаті якого постраждало 18 осіб, двоє з яких - малолітні діти.

В Тернопільській обл. поблизу населеного пункту Круголець Шумського району сталося ДТП за участю двох маршрутних мікроавтобусів, у результаті якого постраждало 18 осіб, двоє з яких - малолітні діти. Про це повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської обл.

"08 серпня 2013 р. на автошляху поблизу села Круголець Шумського району зіткнулися два пасажирських мікроавтобуси, які слідували по маршруту "Шумськ - Кременець" та "Матвіївка - Шумськ". Повідомлення про автопригоду до органів внутрішніх справ надійшло о 8:20. За попередніми даними, в транспортних засобах перебувало близько 40 пасажирів, у тому числі двоє малолітніх дітей віком 9 та 6 років", - йдеться у повідомленні.

Наразі для проходження стаціонарного лікування та проведення обстеження вже госпіталізовано 18 осіб з травмами різного ступеня тяжкості, серед них - двоє дітей.

Правоохоронними органами проводиться огляд місця події та встановлюються причини та обставини автопригоди. ДТП перебуває на контролі прокуратури області.

На місці автопригоди працюють також працівники Тернопільської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері з метою проведення перевірки щодо наявності дозвільних документів та правомірності здійснення пасажирських перевезень.

Зазначимо, в Україні за добу сталося 106 ДТП, в яких загинули 17 осіб. В аваріях постраждали 134 людини. Всього з початку року в Україні сталося 16 тис. 127 ДТП, в яких загинули 2 тис. 152 людини і 20 тис. 067 осіб постраждали.