ua en ru

В Сумській обл. у ДТП загинув спостерігач за виборами, - міліція

В Краснопільському районі Сумської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув спостерігач за виборами на виборчій дільниці, розташованій в с. Лісове Краснопільського району.

В Краснопільському районі Сумської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув спостерігач за виборами на виборчій дільниці, розташованій в с. Лісове Краснопільського району. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Сумській обл.

Як зазначається, повідомлення про інцидент надійшло в міліцію близько 16:00.

"Поблизу с. Лісове Краснопільського району Сумської області на власному мотоциклі "ІЖ-Планета-3" без державного номера чоловік врізався в електроопору. Він загинув на місці події", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що загиблим виявився 1994 року народження житель м. Суми.

"Біля тіла загиблого виявлено бейджик спостерігача одного з кандидатів у народні депутати України, самовисуванець. Він повинен був працювати на виборчій дільниці, розташованій в с. Лісове Краснопільського району. Проводиться подальша перевірка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на 15:40 Міністерство охорони здоров'я України зафіксувало 3 випадки смерті на виборчих дільницях у день виборів у Верховну Раду.