ua en ru

В результаті обстрілу Попасній загинуло 2 мирних жителя, 3 - поранені, - Москаль

В результаті обстрілу Попасній загинуло 2 мирних жителя, 3 - поранені, - Москаль Джерело фото:twitter.com/Новое Время

Бойовики обстріляли з "Градів" місто Попасна Луганської області, в результаті чого загинуло 2 мирних жителя, 3 - поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Стріляли з Первомайська, окупованого так званими козаками. Особливо постраждав мікрорайон "Черемушки", вулиці Павлова і Менделєєва де пошкоджене житло, перебита інфраструктура... Вчора в обід результаті обстрілу з «Градів» загинули двоє місцевих жителів - 75-річна жінка (снаряд потрапив у будинок на вул. Павлова) та 70-річна жінка (попадання снаряда на вул. Менделєєва). Ще троє людей отримали осколкові поранення", - повідомив Москаль.

О 23:00 бойовики обстріляли вагоноремонтний завод, пошкодивши лінії газопроводу та електропостачання, завод припинив роботу. Останній обстріл Попасній стався сьогодні близько 6:00. Станом на 11:00 у місті відносно тихо, проте на багатьох вулицях немає світла і газу, ремонтники намагаються усунути пошкодження та відновити системи життєзабезпечення.

Нагадаємо, також бойовики обстріляли Щастя, в результаті чого знову зупинився енергоблок Луганської ТЕС. Через 3 години енергетики відновили подачу електроенергії.