ua en ru

В Одесі під час сутичок загинула 41 людина, 123 постраждали, - мерія

В Одесі під час сутичок загинула 41 людина, 123 постраждали, - мерія

В Одесі в ході сутичок загинула 41 людина, 123 постраждали. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Одеської міської ради.

"Станом на 21:00 у лікарні м. Одеси звернулося 123 людини, які постраждали в ході зіткнень в місті. З них 40 осіб госпіталізовано, з них 17 у дуже важкому стані. За попередніми даними, в результаті зіткнень загинув 41 чоловік", - наголошується у повідомленні о 23:30.

Нагадаємо, за даними мерії на 23:36, у лікарні Одеси після зіткнень звернулося 174 людини, 25 з них у дуже важкому стані, 2 померли.

Фотогалерея: сутички на вулицях і пожежа в Будинку профспілок Одеси

Сьогодні на Олександрівському проспекті Одеси зібралася група проросійських активістів. Багато - в масках і з битами. Вони виступили проти проведення маршу "За єдність України", який організували активісти Майдану і "Правого сектору" за участю одеських і харківських футбольних фанатів. В результаті зав'язалася бійка. В результаті загинули чотири людини.

Пізніше прихильники єдності України прийшли на Куликове поле, де розташувалися табором проросійські активісти, і штурмували їх. Проросійськи налаштовані учасники мітингу, відбиваючись, зайняли Будинок профспілок. В результаті сутичок будівля загорілася. В результаті пожежі в Будинку профспілок загинула 31 людина.