ua en ru

Траса Ялта-Севастополь була перекрита через сходження селевого потоку

У Криму сьогодні, 3 червня 2013 р., на дорожнє полотно траси Ялта-Севастополь, внаслідок сильного дощу (з 05:00 по 07:00), зійшов селевий потік, місцями з камінням. Про це повідомляє прес-служба ДержНС України в АР Крим.

Повідомлення про подію надійшло до служби порятунку від очевидців о 06:50. В результаті події на дорозі застрягли автобус "Ікарус" з громадянами Туреччини, мікроавтобус та легковий автомобіль "Форд". Селевий потік населеним пунктам не загрожує, жертв та постраждалих немає. Довжина селевого потоку склала 60-70 м, висота 40 см.

Співробітниками кримської Державтоінспекції було перекрито трасу Ялта-Севастополь. Рух транспорту здійснювався в об'їзд іншою дорогою. О 10:20 рух автотранспорту на трасі Ялта-Севастополь відновлено.

Інша ситуація склалась на трасі місцевого значення Ялта-Форос-Гончарне, в районі Байдарських воріт. На дорожнє полотно впродовж 2 км зійшло декілька селевих потоків. Вони ускладнили рух транспорту для туристів, які вирішили відвідати Храм Воскресіння Христова в Форосі. В деяких місцях нанос каміння склав 50-60 см. Жертв та постраждали не має. В 11:30 рух автотранспорту на трасі Ялта-Форос-Гончарне відновлено.

Читайте також: У Центральній Європі через повені загинули чотири людини