ua en ru

У Києві за ранок повідомили про "замінування" метро "Кловська", посольства Канади і ще двох будівель

У Києві за ранок повідомили про "замінування" метро "Кловська", посольства Канади і ще двох будівель
У Києві за ранок надійшли повідомлення про "замінування" чотирьох будівель: школи, станції метро "Кловська", відділенні пошти та посольства Канади.

У Києві за ранок надійшли повідомлення про "замінування" чотирьох будівель: школи, станції метро "Кловська", відділенні пошти та посольства Канади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Києві.

"Сьогодні о 8 годині ранку на спецлінію "102" надійшло повідомлення про закладення вибухівки в загальноосвітній школі на Оболоні", - сказано в повідомленні.

Фахівці, які виїхали на місце, при обстеженні приміщення та прилеглої території вибухонебезпечних предметів та речовин не виявили. В результаті перевірки було евакуйовано 5 осіб.

Пізніше в столичну міліцію зателефонував анонім і повідомив, що заміновано" станція метро "Кловська". Далі аналогічні повідомлення оператори служби "102" прийняли щодо відділення Укрпошти" у Дніпровському районі Києва та посольства Канади (Шевченківський район).

"Зараз правоохоронці обстежують названі псевдо-мінером об'єкти на предмет виявлення вибухових пристроїв", - повідомили в міліції.

Нагадаємо, вчора у Харкові через повідомлення про мінування "Харківводоканалу" з будівлі евакуювали 800 людей.