ua en ru

У Києві партнер по бізнесу пострілом в голову вбив підприємця

У Дарницькому районі Києва партнер по бізнесу застрелив підприємця. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"Недалеко від однієї з зупинок громадського транспорту по Бориспільському шосе вчора близько 16:00 був виявлений труп чоловіка. Прибулі на місце події правоохоронці виявили в автомобілі "Мерседес" на водійському сидінні труп чоловіка, 58 року народження з вогнепальними пораненнями в область голови та грудної клітини", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям вдалося "за гарячими слідами" затримати другого учасника подій. Ним виявився 43 річний уродженець Київської області, який займався приватним підприємництвом. Чоловік розповів, що загиблий - його партнер по будівельному бізнесу.

За його словами, підприємці домовилися зустрітися, щоб обговорити деякі робочі питання. Але дебати переросли в конфлікт, а згодом у бійку, яка закінчилася стріляниною. На місці події правоохоронці вилучили пістолет, який став знаряддям вбивства і гільзи.

Слідчим відділом Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - "Вбивство". Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Читайте також: Стрілянина в центрі Цюріха: є постраждалі.