ua en ru

У Донецьку на міні підірвалося авто бригади "Донецькміськгазу", поранено 5 співробітників, - мерія

У Донецьку на міні підірвалося авто бригади "Донецькміськгазу", поранено 5 співробітників, - мерія
У Донецьку вчора, 26 листопада, на міні підірвався автомобіль аварійної бригади "Донецькміськгазу", в результаті було поранено п'ять співробітників підприємства.

У Донецьку вчора, 26 листопада, на міні підірвався автомобіль аварійної бригади "Донецькміськгазу", в результаті було поранено п'ять співробітників підприємства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"26 листопада о 15.05 під час ремонтно-відновлювальних робіт на протитанкової міні підірвався автомобіль аварійної бригади ПАТ "Донецькміськгаз". Ремонтна бригада виконувала планові роботи по відновленню газопостачання в Петровському районі. Під час маневру автомобіль ГАЗ 33081 змушений був з'їхати на узбіччя проїжджої частини дороги в районі будинку 258 по вул. Петровського, в цей час стався вибух. Поранення середньої важкості отримали 5 співробітників підприємства", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що вчора в другій половині дня в результаті артобстрілу постраждали житлові будинки приватного сектору. "Повністю знищений будинок №5 по вул. Софійській та господарські будівлі біля будинку №13 по вул. Шахтарської Слави", - розповіли в мерії.

При цьому говориться, що ніч у Донецьку з 26 на 27 листопада пройшла без активних бойових дій, а вранці в місті також зберігається відносно спокійна обстановка.

Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. Фахівцями ДТЕК Донецькобленерго відновлено електропостачання житлових будинків, підприємств та організацій Куйбишевського, Ленінського, Кіровського районів, постраждалих від артобстрілу 24 листопада.

Громадський транспорт працює згідно з графіком.

Нагадаємо, вчора, за повідомленням мерії, в північній частині Донецька лунали залпи.