ua en ru

У Донецьку через обстріли постраждало 5 жителів, - мерія

У Донецьку через обстріли за минулу добу постраждало 5 жителів, були пошкоджені житлові та адміністративні будівлі.

У Донецьку через обстріли за минулу добу постраждало 5 жителів, були пошкоджені житлові та адміністративні будівлі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Всього за минулу добу в місті постраждало 5 мирних жителів", - йдеться в повідомленні.

В результаті вчорашнього обстрілу центральних районів міста постраждали: адміністративний будинок по проспекту Миру, 10 а, 5-ти поверховий житловий будинок 100 б по вул. Університетська, торговий комплекс "Амстор" за адресою вул. Університетська 80 а, адміністративна будівля Гірничорятувальної служби за адресою Артема 157, житловий 16-ти поверховий будинок по проспекту Панфілова 15 і, приватний будинок №34 по вул. Любавина.

Крім того, мерія зафіксувала пошкодження будинків і розподільних газопроводів у Київському районі за такими адресами: вул. Зої Космодем'янської 6, Ніколенко 1а, Лепешинского 2, Університетська 96 а. Бригадами ПАТ "Донецькміськгаз" аварії за вказаними адресами були локалізовані і відновлено газопостачання.

Повідомляється, що ніч пройшла без активних військових дій, однак вранці 3 жовтня від жителів почали надходити повідомлення про те, що в Ленінському, Київському, Калінінському та Куйбишевському районах чути залпи з важких знарядь. Станом на 10:00 в Донецьку періодично лунають поодинокі залпи.

Громадський транспорт працює в штатному режимі. На маршрути вийшли 56 трамваїв, 81 тролейбус і 22 автобуси комунальної власності.

Нагадаємо, вчора у Донецьку в результаті обстрілу офісу Червоного Хреста загинув співробітник організації Лоран Етьєн, громадянин Швейцарії.