ua en ru

Українські силовики контролюють частина Донецької і Луганської областей, - Парубій

Українські військовослужбовці повністю контролюють 11 районів в північній частині Луганської області, а також південну і західну частину Донецької області.

Українські військовослужбовці повністю контролюють 11 районів в північній частині Луганської області, а також південну і західну частину Донецької області. Про це на брифінгу заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Повністю північ Луганської області до Слов'янська, це 11 районів, повністю перебувають під контролем української влади. І на всіх переїздах стоять блокпости, метою яких варто не допустити російських диверсантів і терористів на територію півночі Луганська. Також захід і південь Донецької області огороджений нашими блокпостами для того, щоб не допустити прорив російських силовиків на південь Донецької області",- заявив Парубій.

За його словами, українські силовики повністю оточили зону, в якій знаходяться терористи і в якій відбуваються бойові дії. Парубій зазначив, що з кожним днем українські військові стискають кільце, тим самим залишають терористам все менше території.