ua en ru

Суд засудив акордеоніста Завадського до 13 років в'язниці за розбещення неповнолітніх

Подільський районний суд м. Києва засудив заслуженого артиста України, акордеоніста Ігоря Завадського до 13 років позбавлення волі за розбещення неповнолітніх.

Подільський районний суд м. Києва засудив заслуженого артиста України, акордеоніста Ігоря Завадського (на фото) до 13 років позбавлення волі за розбещення неповнолітніх. Таке рішення оголосив суддя Василь Бородій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ігор Завадський засуджується... до 13 років позбавлення волі", - заявив суддя Бородій.

У вироку зазначається, що із 2009 по 2012 рр. Завадський здійснював розпусні дії відносно своїх неповнолітніх учнів.

Суд також визнав винними співучасників Завадського, зокрема, його адміністратора Андрія Бригида, якого засудив до 7 років позбавлення волі, і водія Андрія Бойка - 3 роки обмеження волі.

Нагадаємо, Ігоря Завадського та двох його знайомих правоохоронці затримали 23 березня 2012 року. У листопаді 2012 року матеріали кримінальної справи були направлені до Подільського райсуду столиці. Завадському пред'явлено обвинувачення за ч.3 ст.153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч.1, 2 ст.156 КК України (вчинення розпусних дій) та ч.3 ст.302 КК України (звідництво). Суд розглядав справу в закритому режимі.

Зазначимо, що Завадський свою провину повністю заперечує. Раніше він звернувся до Європейського суду з прав людини у зв'язку з тортурами в міліції.