ua en ru

Суд підтвердив повноваження Ківи на посту президента ДП "Антонов"

Окружний адміністративний суд м. Києва сьогодні, 1 жовтня, відмовив у задоволенні клопотань Міністерства промислової політики України про скасування заходів забезпечення позовів Дмитра Ківи та ДП "Антонов". Про це повідомляють у прес-службі юрфірми "Ільяшев і Партнери", яка представляє інтереси ДП "Антонов".

Так, 3 та 4 вересня Окружний адміністративний суд міста Києва виніс ухвали про забезпечення позовів, якими підтвердив повноваження Ківи у якості керівника ДП "Антонов". Зазначені судові рішення є обов'язковими до виконання на всій території України і дійсні по сьогоднішній день.

Нагадаємо, що у травні та липні 2014 р. Мінпромполітики видало накази про звільнення Дмитра Ківи з посади президента ДП "Антонов" та призначення в.о. президента Сергія Меренкова. При цьому ще 23 березня 2014 р. уряд прийняв рішення про ліквідацію Мінпромполітики шляхом приєднання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Як повідомила напередодні прес-служба Міністерства промислової політики України, Солом'янський районний суд Києва 24 вересня відмовив Дмитру Ківі у відновленні на посаді президента ДП "Антонов".