ua en ru

Сили АТО за ніч скоїли 11 авіавилетів і завдали 24 артудари по бойовиках, - ІО

Сили антитерористичної операції в ніч з 30 на 31 липня здійснили 11 авіавилетів і завдали 24 артудари по бойовиках.

Сили антитерористичної операції в ніч з 30 на 31 липня здійснили 11 авіавилетів і завдали 24 артудари по бойовиках. Про це у своєму Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"У зоні АТО, за межами населених пунктів, працювала авіація і артилерія Збройних сил України. Льотчики здійснили 11 вильотів (з них 2 - медична евакуація). Артилерія зробила 24 вогневих нальоту. Знищені жива сила і техніка терористів", - написав Тимчук.

Він зазначив, що бойовики з мінометів обстріляли позиції силовиків поблизу населених пунктів Авдіївка, Червонопартизанськ (з боку Росії) і прикордонного пункту пропуску "Маринівка".

Також з мінометів з території Росії обстріляна ротная тактична група сил АТО в прикордонному районі. Втрат серед силовиків у всіх випадках немає.

"З РСЗВ БМ-21 "Град" бойовиками обстріляні позиції поблизу н.п.Березовое (обстріл вівся з Донецька), Маринівка і на території аеропорту в Луганську. З ствольної артилерії обстріляні три блокпости сил АТО. Один з них (поблизу н.п. Іллінка) - з території Росії", - додав Тимчук.