ua en ru

Сили АТО відбили черговий штурм на донецький аеропорт, - штаб

Сили антитерористичної операції відбили чергову спробу штурму бойовиками донецького аеропорту.

Сили антитерористичної операції відбили чергову спробу штурму бойовиками донецького аеропорту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Незважаючи на чергову спробу штурму Донецький аеропорт під нашим контролем, напередодні ввечері бойовики обстріляли наші позиції з боку Донецька, втрат серед українських військовослужбовців немає", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ніч у більшості районів, де проводиться АТО, пройшла спокійно, але в 22:30 був здійснений обстріл позицій сил АТО типу трьохізбенка з використанням РСЗВ БМ-21 "Град".

"Вчора вдень неконтрольовані озброєні терористичні формування, кілька разів обстрілювали наші позиції в районах н.п. Дебальцеве, Чорнухине, Рідкодуб, Авдіївка, Гранітне, вели вогонь по житловим будинкам в Никишино", - повідомили в штабі.

У прес-центрі також відзначили, що ситуація в районі селища Сміливе залишається динамічною, сили АТО проводять заходи, спрямовані на забезпечення безпеки особового складу, який несе службу на блокпостах в зазначеному районі.

Нагадаємо, за даними МЗС України на 15 жовтня, за час перемир'я на Донбасі загинули 68 бійців сил антитерористичної операції і 51 мирний житель.