ua en ru

Сили АТО деблокували понад 70 українських військових у Вуглегірську

Сили АТО деблокували понад 70 українських військових у Вуглегірську

Сили антитерористичної операції розблокували понад 70 українських військових в Вуглегірську. Про це повідомив радник глави міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає прес-служба МВС.

Як повідомляється, серед військових - 39 бійців роти міліції спеціального призначення "Світязь" і 34 військовослужбовця ВСУ. Втрат серед українських силовиків немає.

"Тільки що говорив з командиром "Світязя", капітаном міліції Олександром Фацевичем. Він підтвердив, що втрат серед особового складу немає. Тільки два легких поранення. Зараз всі наші воїни знаходяться в безпеці", - зазначив Шкіряк.

Він також додав, що командир спецпідрозділу "Світязь" проявив надзвичайну витримку і справжня мужність при виконанні своїх посадових обов'язків у надскладних умовах. Тому Шкіряк висловив надію, що Фацевич буде відзначений нагородою.

Нагадаємо, вчора вдень, 30 січня, в штабі АТО повідомляли, що бойовики контролюють частину районів Вуглегірська. За даними штабу, 31 січня ситуація в Вуглегірську залишається напруженою, тривають бої.