ua en ru

Щастя Луганської обл. залишається без тепла та гарячої води з-за нових обстрілу бойовиків, - Москаль

Щастя Луганської обл. залишається без тепла та гарячої води з-за нових обстрілу бойовиків, - Москаль
В результаті нічних обстрілів бойовиками р. Щастя (Луганська обл.) продовжує залишатися без тепла та гарячої води.

В результаті нічних обстрілів бойовиками р. Щастя (Луганська обл.) продовжує залишатися без тепла та гарячої води. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Під час вогневого затишшя ремонтні бригади зуміли відновити роботу колектора і почали технологічний процес запуску тепла. Сьогодні в обід центральне теплопостачання в місті повинні були запустити, проте вночі в результаті нового обстрілу теплотраса знову перебита. Зараз ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження, місто все ще залишається без тепла і гарячої води", - заявив Москаль.

За його словами, протягом минулої доби бойовики обстрілювали та інші населені пункти на контрольованій Україною території області, а саме: Кримське, Артема, Трьохізбенка, Чорнухине, Верхня Вільхова. При цьому значних руйнувань і постраждалих серед мирного населення немає.

Крім того напружена ситуація зберігається у Станиці Луганській.

"Після півночі було зроблено декілька пострілів з систем "Град". Снаряди вибухнули в районі с. Верхня Вільхова, інформація про руйнування і постраждалих уточнюється. У ці хвилини ведеться ближній бій між збройними силами України і бойовиками на виїзді зі Станиці поблизу бази відпочинку "Дубрава", - зазначив голова ЛОДА.

Нагадаємо, м. Щастя Луганської обл. в результаті обстрілу в ніч на 25 листопада залишилося без тепла та гарячої води.