ua en ru

Літак з останками жертв аварії Boeing-777 відправили з Харкова у Нідерланди

Літак з останками жертв аварії Boeing-777 відправили з Харкова у Нідерланди
Останки загиблих пасажирів малайзійського Boeing-777, що розбився в Донецькій області, сьогодні, 28 листопада, відправили з Харкова в Нідерланди.

Останки загиблих пасажирів малайзійського Boeing-777, що розбився в Донецькій області, сьогодні, 28 листопада, відправили з Харкова в Нідерланди. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської обласної державної адміністрації.

"Сьогодні, 28 листопада, на льотному полі Міжнародного аеропорту "Харків" пройшла остання в цьому році церемонія прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера "Боїнг 777" рейсу МН17. Шість трун з тілами загиблих пасажирів збитого літака відправлені в Нідерланди", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в церемонії прощання взяли участь міністр безпеки та юстиції Нідерландів Іво Опстельтен, посол Нідерландів в Україні Кейс Кломпенхаувер, представники міжнародної пошукової місії з розслідування авіакатастрофи, представники Харківської облдержадміністрації та правоохоронців.

Зазначимо, останки загиблих напередодні були доставлені в Харків, на територію ДП "Завод ім. Малишева", де були підготовлені для транспортування в Нідерланди. У Харків увечері 23 листопада на 12 вагонах доставили уламки малазійського Boeing-777.

Нагадаємо, лайнер Boeing-777, що слідував рейсом з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав аварії під Донецьком 17 липня. На борту лайнера перебували 298 чоловік, всі вони загинули.