ua en ru

На полігоні в Дніпропетровській обл. від вибуху гранати загинув військовослужбовець, ще один поранений

На полігоні в Криворізькому гарнізоні Дніпропетровській обл. в результаті вибуху гранати загинув один військовослужбовець, ще один отримав осколкове поранення.

На полігоні в Криворізькому гарнізоні Дніпропетровській обл. в результаті вибуху гранати загинув один військовослужбовець, ще один отримав осколкове поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби військової прокуратури Південного регіону України.

"Встановлено, що при виконанні навчально-бойових стрільб на полігоні військової частини стався вибух гранати в безпосередній близькості від військовослужбовців, в результаті чого один з них загинув на місці, а другий отримав осколкове поранення", - йдеться в повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування.

Військова прокуратура Криворізького гарнізону відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю) за фактом загибелі військовослужбовця.

Нагадаємо, 15 жовтня на складі ракетно-артилерійського озброєння м. Володимир-Волинському (Волинська область) вибухнув снаряд, в результаті чого 1 військовий був госпіталізований.