ua en ru

МВС заявляє про затримання в центрі Києва двох чоловіків за підозрою у викраденні людини

У Києві в одному з центральних районів затримані двоє чоловіків, обгрунтовано підозрюваних у викраденні громадянина України. Про це повідомляє прес-служба МВС України.
Затримання проводили оперативники столичного Управління карного розшуку спільно з колегами ОУР Голосіївського районного управління міліції та бійцями спецпідрозділу.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили місцезнаходження транспортного засобу, на якому пересувалися підозрювані разом зі своїм заручником. При затриманні зловмисників ні серед жителів центру міста, ні серед правоохоронців жертв немає", - йдеться в повідомленні.

Викрадений 49-річний чоловік також залишився неушкодженим. Йому викликали швидку допомогу, після надання медичної допомоги потерпілого опитали і відпустили.

Зараз подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той же самий строк.