ua en ru

МВС за результатами ДНК-текстів ідентифікувало тіло 71 загиблого в зоні АТО

Міністерство внутрішніх справ України на сьогоднішній день ідентифікувало за результатами ДНК 71 тіло військовослужбовців, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Міністерство внутрішніх справ України на сьогоднішній день ідентифікувало за результатами ДНК 71 тіло військовослужбовців, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це на прес-конференції заявив заступник начальника експертної служби МВС України Костянтин Дубонос, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день з початку антитерористичної операції підрозділами експертної служби ідентифікований 71 загиблий",- заявив Дубонос.

За його словами, на сьогоднішній день експертна служба МВС внесла в базу даних 442 зразка ДНК невпізнаних тел. Також експерт зазначив, що 42 людини здали свої зразки ДНК з метою пошуку зниклого безвісти родича.

Крім того, присутній на прес-конференції координатор волонтерської гарячої лінії при Адміністрації Президента України Станіслав Робота зазначив, що на сьогодні від волонтерів надійшло близько 1800 звернень про зниклих безвісти військовослужбовців.

Нагадаємо, 2 жовтня у Міністерстві внутрішніх справ України заявили про ідентифікацію понад 200 із близько 1000 невпізнаних тіл у зоні АТО.