ua en ru

Міліція вирішила посилити безпеку на стратегічних об'єктах у Маріуполі після теракту

Міліція вирішила посилити безпеку на стратегічних об'єктах у Маріуполі після теракту Джерело фото:zn.ua

Управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області вирішило посилити безпеку на стратегічних об'єктах у Маріуполі після підриву залізничного мосту. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"У зв'язку з активізацією різного роду диверсантів і терористів, сьогодні прийнято рішення вжити додаткових заходів безпеки на об'єктах, що забезпечують життєдіяльність Маріуполя та області", - написав він.

Він зазначив, що в Маріуполі на охорону стратегічних об'єктів задіяні цілодобово 300 співробітників міліції.

"Залізничний міст - важливий стратегічний об'єкт, а в умовах війни - це архіважливе стратегічний об'єкт. На даний момент все ж\д мости перебувають під охороною спецпідрозділів міліції залізниці", - зазначив глава донецької міліції.

Він підкреслив, що за підсумками міжвідомчої наради МВС і міністерства інфраструктури від 8 вересня було вирішено, що залізничні війська повинні взяти під охорону об'єкти транспортної інфраструктури - залізничні мости, переїзди. А управління міліції на залізниці Донецької області повинно забезпечити охорону тих мостів, переїздів, які не будуть взяті під охорону.

Нагадаємо, в ніч на 23 грудня у Маріуполі невідомі підірвали залізничний міст через річку Кальчик. Також в результаті обстрілу ж/д перегону в Донецькій обл. загинув працівник "Азовсталі", ще один важко поранений.

Полк "Азов" заявив, що бере контроль над Маріуполем з метою запобігання терактів.