ua en ru

Кількість загиблих в результаті обстрілу в Маріуполі досягло 30 осіб, - ДонОДА

Кількість загиблих в результаті обстрілу в Маріуполі досягло 30 осіб, - ДонОДА Джерело фото: 0629.com

Кількість загиблих в результаті обстрілу в Маріуполі досягла 30 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації з посиланням на дані департаменту охорони здоров'я станом на 17:30.

"В результаті обстрілу житлових кварталів Маріуполя в суботу вранці з боку території, тимчасово окупованій так званої ДНР, на місці загинули 23 людини, у тому числі одна дитина. Ще 93 людини постраждали, в тому числі 8 дітей. 75 поранених у стані різної тяжкості зараз перебувають у лікарнях міста. У лікарні померли ще сім осіб, з них одна дитина", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, загальна кількість загиблих досягла 30 осіб, з них 2 дітей - дівчинка 15 років і хлопчик орієнтовно 5 років.

Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, близько 9:00 бойовики обстріляли з систем залпового вогню житлові райони на сході Маріуполя. Кількість постраждалих і вбитих мирних громадян постійно уточнюється. Раніше прокуратура кваліфікувала обстріл міста як теракт. У Міноборони заявили, що бойовики підтягують нові системи залпового вогню БМ-21 "Град" до Маріуполя Донецької області.