ua en ru

Кількість загиблих в результаті обстрілу в Маріуполі збільшилася до 16, поранено - 83, - міськрада

Кількість загиблих в результаті обстрілу в Маріуполі збільшилася до 16, поранено - 83, - міськрада Джерело фото:0629.com.ua

Станом на 14:15 у результаті ранкового обстрілу бойовиками території житлового мікрорайону "Східний" загинули 16 мирних жителів, а ще 83 - отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служба Маріупольської міської ради.

"За уточненими даними станом на 14:15 у результаті ранкового обстрілу бойовиками території ЖМР "Східний" загинули 16 мирних жителів, а ще 83 отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 74 поранені госпіталізовані в лікувальні установи Маріуполя, а ще дев'яти була надана допомога, після чого люди були відпущені додому.

При цьому в міськраді запевнили, що ситуація в Маріуполі під контролем, загрози наступу на місто немає.

Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, близько 9:00 бойовики обстріляли з систем залпового вогню житлові райони Маріуполя. В міліції повідомляли про 15 загиблих і 46 поранених. Пізніше бойовики обстріляли місто ще раз.

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що відповідальність за загибель мирних жителів в Маріуполі лежить безпосередньо на Президента Росії Володимира Путіна.