ua en ru

Через зіткнення під ОДА в Харкові постраждали 106 осіб

В результаті зіткнень під будівлею Харківської обласної державної адміністрації постраждали 106 осіб, 7 з них - віком до 18 років.

В результаті зіткнень під будівлею Харківської обласної державної адміністрації постраждали 106 осіб, 7 з них - віком до 18 років. Про це сьогодні заявив заступник голови Харківської ОДА Василь Хома, передає прес-служба Харківської ОДА.

"У результаті зіткнень і штурму будівлі постраждали 106 осіб, 7 з них - віком до 18 років. Один з постраждалих знаходиться у важкому стані - він випав з вікна", - сказав заступник голови Харківської ОДА.

Крім цього, він заявив, що причиною конфлікту стали представники "Правого сектора" і ультрас "Металіста".

"Причиною конфлікту стала провокація з боку людей, що знаходилися в будівлі ОДА: вони кидали предмети і стріляли з вікон. У будівлі знаходилися тільки представники "Правого сектора" і ультрас "Металіста", - підкреслив Василь Хома.

Також він додав, що будівлю Харківської ОДА повністю звільнено від цивільних осіб, зараз там перебувають співробітники міліції.

При штурмі адмінбудівлі постраждало близько 30% приміщень першого поверху: розбиті вікна, зіпсовані підлога та меблі. У понеділок, як наголошується, адміністрація повинна почати працювати.