ua en ru

Через обстріли бойовиками Трьохізбенки загинули 3 мирних жителя, - Москаль

Через обстріли бойовиками Трьохізбенки загинули 3 мирних жителя, - Москаль Джерело фото:EPA
Під час вчорашнього обстрілу бойовиками Трьохізбенки (Луганська обл.) загинули 3 мирних жителя.

Під час вчорашнього обстрілу бойовиками Трьохізбенки (Луганська обл. загинули 3 мирних жителя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Під час артилерійського обстрілу Трьохізбенки загинула також 82-річна бабуся - снаряд вибухнув у неї в дворі, завдавши літній жінці смертельні поранення. Крім того, від вибуху снаряда "Граду" загинув 58-річний чоловік, який також знаходився у дворі біля власного будинку", - заявив Москаль.

Інтенсивному обстрілу з мінометів, артилерії і "Градів" піддалися і інші населені пункти частині Луганської області, яка контролюється Україною.

"Серед них - р. Золоте, який протягом доби обстріляли шість разів (значних руйнувань і постраждалих немає), с. Кримське - 4 рази, Чорнухине - 3 рази, Станиця Луганська - 4 рази. В с. Макарове, прилеглому до Станиці Луганської, в результаті обстрілу з артилерії пошкоджені 16 і зруйновані 4 житлових будинки. А в с. Нижня Тепле цього ж району під час обстрілу терористами отримав осколочне поранення голови 86-річний пенсіонер", - уточнив голова ОДА.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками Трьохізбенки 14 листопада загинула дівчинка 9 років і була важко поранена її мати.