ua en ru

З "гарячих точок" Донбасу з 24 січня вивезено 1529 дітей, - Мінсоцполітики

З території проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях з 28 січня по 5 лютого вивезено 1529 дітей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства соціальної політики України.

У Донецькій області евакуація проводилася в містах Дзержинськ, Маріуполь, Мар'янка, Красногорівка, Дебальцеве, Авдіївка, Світлодарськ, Горлівка, Курахове, Артемівськ та Вуглегірськ. Всього вивезено 1407 дітей.

У Луганській області евакуація проводилася з населених пунктів Щастя, Кримське, Лысичанск, Кряківка, Трьохізвенка, Гірське, Станично-Луганське. Всього було вивезено 122 дитини.

"Діти, відповідно до їх потреб та умов перебування, перевезені у різні установи, заклади оздоровлення та відпочинку, загальноосвітні заклади, які знаходяться на безпечній території Донецької і Луганської областей і в інших областях України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляла, що за 5 лютого евакуювала з "гарячих точок" у Донецькій області 376 осіб, в тому числі 40 дітей.