ua en ru

Доставка уламків Boeing-777 з Харкова в Нідерланди займе тиждень, - ХОДА

Доставка уламків Boeing-777 з Харкова в Нідерланди займе тиждень, - ХОДА Джерело фото:twitter.com/Hromadske.TV
Уламки малайзійського Boeing-777 будуть доставлені з Харкова в Нідерланди на автотранспорті, процес доставки повинен зайняти 7 днів.

Уламки малайзійського Boeing-777 будуть доставлені з Харкова в Нідерланди на автотранспорті, процес доставки повинен зайняти 7 днів. Про це сьогодні на брифінгу в аеропорту повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, передає прес-служба ХОДА.

Уламки малайзійського авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17, знайдені на місці катастрофи в Донецькій області, будуть відправлятися з Харкова в Нідерланди не залізницею, як передбачалося раніше, а автотранспортом.

Балута зазначив, що фрагменти літака будуть перевантажені 20 автомобілів, які будуть відправляти по мірі завантаження колонами по 4-5 машин у супроводі охорони та ДАІ. Процес відправки уламків займе до 7 днів.

"Рішення про використання автотранспорту взяли з урахуванням специфіки вантажу. Ми уникаємо додаткової перевантаження фрагментів, тому розвантажуватися машини тільки в спеціально підготовленому місці в Голландії", - підкреслив губернатор.

Нагадаємо, сьогодні останки загиблих пасажирів малайзійського Boeing-777, що розбився в Донецькій області, відправили з Харкова в Нідерланди.