ua en ru

Донецька ОДА підтверджує загибель однієї людини в зіткненнях

Донецька обласна державна адміністрація підтверджує загибель однієї людини в сутичках під час мітингу в центрі Донецька увечері 13 березня.

Донецька обласна державна адміністрація підтверджує загибель однієї людини в сутичках під час мітингу в центрі Донецька увечері 13 березня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької ОДА.

"В закладах судмедекспертизи знаходиться тіло одного загиблого", - наголошується в повідомленні.

За даними медиків на 8:00 п'ятниці, загальна кількість постраждалих в ході мітингів, які пройшли в центрі Донецька ввечері 13 березня, - 28 осіб.

"З них 2 людини звернулися до нейрохірургії Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання самостійно в 3 години ночі. Зараз у стаціонарах лікувально-профілактичних установах Донецька знаходяться 4 людини: 1 - в обласній травматології (очі), 3 - в нейрохірургії ДОКТМО (один з них прооперовано, у важкому стані). Стан решти - середньої тяжкості", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, в ході мітингу в Донецьку увечері 13 березня загинули три людини.

Ввечері 13 березня у Донецьку відбувся мітинг на підтримку цілісності України. Одночасно проходив мітинг і проросійськи налаштованих активістів. Між мітингувальниками виникла бійка. Підтверджений загиблий - прес-секретар донецької організації партії "Свобода" Дмитро Чернявський.