ua en ru

Терористи зайняли Червоний Партизан, - ІС

Терористи зайняли Червоний Партизан, - ІС

Бойовики зайняли селище Червоний Партизан Донецької області. Про це повідомив сьогодні народний депутат комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Після невдалих штурмів і понесених на ділянці Красногорівка - Авдіївка втрат, командування російсько-терористичних військ перенесло зусилля північніше цієї ділянки, атакувавши з рубежу Озеряновка - Михайлівка в напрямку на Троїцьке. У результаті бою ворог просунувся вперед і зайняв н. п. Червоний Партизан, однак просунутися до н. п. Троїцьке не зміг, потрапивши під удар української артилерії", - повідомив Тимчук.

Про контроль над Червоним Партизаном повідомили і самі бойовики.

"Траса між Донецьком і Горлівкою вже повністю під нашим контролем. Там населений пункт Червоний партизан, де стояв український блокпост, вже повністю під нашим контролем", - цитує словами "заступник командуючого корпусом Міноборони" ДНР Едуарда Басурина "Донецьке сепаратистське агентство новин".

Нагадаємо, вчора секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що бойовики активно наступають на всій лінії розмежування на Донбасі.

А лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко заявив, що більше ніяких примирень не буде, бойовики мають намір захопити всю Донецьку область.