ua en ru

Бойовики знову штурмували донецький аеропорт, - прес-центр АТО

Бойовики за останню добу продовжили обстріли позицій сил антитерористичної операції, намагалися штурмувати диспетчерську вежу в донецькому аеропорту.

Бойовики за останню добу продовжили обстріли позицій сил антитерористичної операції, намагалися штурмувати диспетчерську вежу в донецькому аеропорту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Неконтрольовані збройні формування намагалися штурмувати диспетчерську вежу в донецькому аеропорту, вступали в бойове зіткнення з нашими підрозділами в районі Новоласпа", - йдеться в повідомленні

За повідомленням штабу, обстановка на 32 блокпосту, розташованому поблизу Сміливого, спокійна. "Особовий склад об'єкта забезпечений всім необхідним для несення служби. Ніч у цьому секторі пройшла тихо, але напередодні ввечері бойовики зі стрілецької зброї обстріляли наші позиції неподалік від Щастя", - повідомляють в штабі.

Також в ніч на 23 жовтня бойовики з РСЗВ БМ-21 "Град" двічі стріляли з мінометів в районі Миколаївки та Дебальцеве. За оперативною інформацією штабу АТО в цьому районі діють снайперські групи бойовиків.

Крім того, відновили обстріл позицій українських військових на півдні зони АТО, зокрема в районі Павлополя і Заможного Донецької області.

Нагадаємо, напередодні бойовики двічі обстріляли з "Граду" позиції сил АТО біля Старогнатовки.