ua en ru

Бойовики обстріляли село біля 29-го блокпоста, постраждали будинки, - ЛОДА

Бойовики обстріляли село біля 29-го блокпоста, постраждали будинки, - ЛОДА

Бойовики обстріляли село Новотошківка Луганської області, яке розташоване біля 29-го блокпоста, в результаті обстрілу пошкоджені будівлі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації.

"У ніч на неділю с. Новотошківка Попаснянського району (яке знаходиться поблизу 29-го блокпоста на автодорозі Бахмутка) зазнала кілька потужних обстрілу з артилерії. Під час одного з них чотири снаряди вибухнули в житловому масиві. Один потрапив у 3-поверхівку, зруйнувавши і пошкодивши кілька квартир, ще три впали поруч, зруйнувавши гаражі", - йдеться в повідомленні.

Під час наступного обстрілу снаряд потрапив в 2-поверхівку по вул. Театральній, в результаті чого другий поверх будинку зруйновано майже повністю. Ще один снаряд вибухнув на подвір'ї сільської школи. На будинку вибиті майже всі вікна та двері.

Ніхто з мешканців не постраждав, оскільки люди майже цілодобово сидять у підвалах. Як зазначили в ЛОДА, село вже майже тиждень залишається без електроенергії та центральної води.

Нагадаємо, в Луганській області через обстрілів за добу загинули 2 мирних жителя, 2 були поранені.