ua en ru

Бойовики ЛНР за добу здійснили 12 обстрілу контрольованої Україною території, - Москаль

Бойовики ЛНР за добу здійснили 12 обстрілу контрольованої Україною території, - Москаль Джерело фото:twitter.com/Сегодня.ua

Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" за минулу добу здійснили 12 обстрілу контрольованої Україною території Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"За вчорашній день (2.01) і минулу ніч бойовики ЛНР посилили обстріл контрольованої Україною території. Всього зафіксовано 12 обстрілу з артилерії, мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї (для порівняння - за попередню добу обстрілу було 9)", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, найбільш гарячі точки - населені пункти Кримське Новоайдарського району, Чорнухине та Троїцьке Попаснянського району. При цьому значних руйнувань інфраструктури немає, ніхто з мирних жителів не постраждав.

"Станом на 10:30 сьогоднішнього ранку (3.01) у традиційно гарячих точках області - Станиці Луганської, Чорнухине, Кримському, Трехизбенке - зберігається відносна бойова тиша", - уточнили в прес-службі.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками селища Чернухіно Луганської області 1 січня загинули двоє мирних жителів.