ua en ru

"Північ" очікує найближчим часом загострення бойових дій у районі Щастя

Підрозділи оперативного командування "Північ", які як частина сил АТО діють в Луганській області, не виключають ймовірності найближчим часом ведення активних бойових дій в районі Щастя та інших населених пунктів Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру "Північ" у Facebook.

"Найближчим часом не виключається ймовірність ведення активних бойових дій в районі населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Трьохізбенка, Кримське і Новотошковка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними "Півночі" за 1 лютого 2015 р. орієнтовно знищено 2 одиниці бронетехніки противника в зоні відповідальності військ оперативного командування.

Також за добу зафіксовано 37 обстрілу з боку проросійських бойовиків. За даними "Півночі", обстрілу піддався особовий склад, який виконує бойові завдання в районі Щастя - 7 разів, Кримського та Станиці Луганській - по 6 разів, Трьохізбенки і Новотошковки - по 2 рази. Противник відкрив вогонь з "Градів", ствольної артилерії, мінометів, АГС-17 і стрілецької зброї.

Артилерійські підрозділи сектора виконали 33 завдання з придушення вогневих точок бойовиків. Підрозділи ППО зафіксували безпілотник противника в районі Кримського.

Нагадаємо, 1 лютого 2015 р. бойовики штурмували позиції українських силовиків у районі Луганського.Наступ бойовиків вдалося зупинити.