ua en ru

Зять Трампа не передав комітету Сенату США інформацію про його зв'язки з Росією

Зять Трампа не передав комітету Сенату США інформацію про його зв'язки з Росією Фото: Джаред Кушнер (flickr.com Chairman of the Joint Chiefs of Staff)

У Кушнера є час до 27 листопада, щоб надати Сенату необхідні документи

Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер не передав до юридичного комітету Сенату США запитану інформацію про його зв'язки з Російською Федерацією. Про це заявив глава комітету Чак Гресслі і сенатор від Демократичної партії Дайен Файнштейн, повідомляє DW.

Зокрема, мова йде про електронні листи, записи телефонних розмов та інші документи, що стосуються спілкування Кушнера з екс-радником Трампа з нацбезпеки Майклом Флінном.

Також повідомляється, що Кушнер не надав Сенату інформацію про можливі контакти з сайтом Wikileaks.

Згідно з повідомленням, документи були запитані у Кушнера 10 жовтня. Згідно з рішенням комітету, у Кушнера є час до 27 листопада 2017 року щоб надати Сенату необхідні документи.

Нагадаємо, раніше видання Reuters, посилаючись на сім нинішніх і колишніх посадових осіб США, повідомляло, що зять Трампа та його радник як мінімум три рази приховано контактував з російським послом у Сполучених Штатах, під час і після президентської кампанії 2016 року.