ua en ru

Зірки шоу-бізнесу приєдналися до надання допомоги постраждалим на Гаїті.

Зірки шоу-бізнесу приєдналися до надання допомоги постраждалим на Гаїті. Зірки шоу-бізнесу

Ціла низка американських зірок шоу-бізнесу підключилися до збору коштів постраждалим на Гаїті. Вслід за Мадонною, що передала Гаїті 250 тис. дол., і добродійним фондом Бреда Пітта і Анджеліни Джолі, що перерахував 1 млн дол., про підтримку жертв катастрофи оголосила ціла низка акторів і музикантів.

Американська актриса Сандра Баллок перерахувала міжнародній організації "Лікарі без меж" 1 млн дол. на потреби Гаїті. Внесок у розмірі 250 тис. дол. передав через власний добродійний фонд американський велогонщик Ленс Армстронг. Таку ж суму пожертвував американський актор і режисер Тайлер Перрі, повідомляє Associated Press. Актриса Алісса Мілано, посол доброї волі ЮНІСЕФ, пожертвувала до Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй 50 тис. дол.

Відомий актор Джордж Клуні виступить в ролі ведучого телепередачі "Надія для Гаїті". Допомогу Гаїті планується збирати безпосередньо в прямому ефірі. Програма транслюватиметься провідними американськими телеканалами ABC, CBS, NBC, Fox, CNN, HBO і MTV в наступну п'ятницю, 22 січня.

Американський репер Вайклеф Джин організував SMS-кампанию серед своїх поклонників, пропонуючи їм пожертвувати по 5 дол. до створеного ним фонду допомоги Yele. Допомогти В.Джину з проведенням добродійної акції узялася і відома латиноамериканська поп-співачка Шакира.