ua en ru

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу Зважені та щасливі

Четверту серію восьмого сезону шоу Зважені та щасилві можна дивитися на Styler

У четвер, 20 вересня, на телеканалі СТБ відбувся четвертий випуск самого чарівного і вагомого шоу країни Зважені та щасливі.

На цьому тижні учасникам довелося дуже сильно попотіти, щоб залишитися у проекті, адже цей тиждень була танцювальної!

Дивитися онлайн 8 сезон 4 випуск шоу Зважені та щасливі на Styler.

Тиждень для товстунів почалася несподіваним сюрпризом. Батьки і діти отримали повідомлення від своїх кумирів. Олег Винник, Вєрка Сердючка, Ірина Федишин, Ольга Цибульська, групи THE HARDKISS, Неангели, Антитіла, ТІК, СКАЙ та інші запропонували учасникам зустрітися особисто.

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнЗважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Вєрка Сердючка з "мамою" на шоу Зважені та щасливі

"Наталочко, - звернувся Олег Винник до учасниці, – Я хочу з тобою поділитися. Мені теж треба було скидати вагу. І на сьогоднішній день у мене -18 кг. Люблю, поважаю і бажаю перемоги, і нехай зустріч зі мною буде для тебе хорошим стимулом".

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнОлег Винник на шоу Зважені та щасливі

"Сказали б мені місяць тому, що Олег Винник скаже мені: "Удачі, я тебе люблю і поважаю", я б ніколи в житті не повірила!" - поділилася Наташа з синьої команди.

Але втілилася в життя лише одна мрія. Парам довелося стати танцюристами і на батлі довести, що саме вони гідні зустрічі. А вирішував переможця шоумен Дмитро Коляденко.

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнДіма Коляденко на шоу Зважені та щасливі

Хто і з ким битиметься в батлі і під яку пісню – визначили результати першого випробування. Крім того, зустріч лише одна, а у батьків і дітей природно різні кумири. Тому перше випробування також вирішило, за чию мрію боролася пара. Вони згадали 90их, під час яких всі слухали музику на касетах. Батьки і діти бігли один проти одного, і хто намотає більше плівки – за ту мрію будуть боротися в танцювальному конкурсі.

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнЗважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Зважені та щасливі

Виграла команда синіх, і Саша чесно заробив зустріч з фронтвумен групи THE HARDKISS Юлією Саніної. Крім того, під гітару пара виконала відому композицію групи "Журавлі".

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнЗважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнСаша і Юлія Саніна. Фото: Прес-служба

За правилами сезону учасники вилітають кожні три тижні, тому в цьому випуску одна пара отримала чорні футболки і буде надалі боротися на битві лузерів. Традиційно першим на ваги став Василь Вірастюк. На четвертому тижні тренер скинув 4 кілограми. Тепер його вага становить 143 кілограми.

Коричнева команда цього тижня показала найгірший результат. Спільно на двох Аліна Радомська та Наталія Макаренко скинули 2 кілограми. На турнірній таблиці це склало 1,06%. Такого результату виявилося недостатньо, щоб уберегти себе від жовтої лінії і чорних футболок. Так що через два тижні дівчаткам потрібно буде боротися за право залишитися у проекті.

Зважені та щасливі: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Аліна Радомська та Наталія Макаренко. Фото: Прес-служба

Наступний тиждень буде для учасників ще складніше, адже батьки і діти проведуть її порізно.

До цього ми показували 3 випуск 8 сезону шоу Зважені та щасливі.

До речі, відомий український дієтолог Світлана Фус розповіла, які ключові помилки люди часто роблять при схудненні і чому так робити не можна.