ua en ru

Зважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайн

Зважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайн Василь Вірастюк. Фото: Прес-служба СТБ

Третю серію восьмого сезону шоу Зважені та щасилві можна дивитися на Styler

У четвер, 13 вересня, на телеканалі СТБ показали третій випуск самого вагомого шоу країни Зважені та щасливі.

Батькам і дітям належало згадати історії з дитинства один одного. І для цього вони... наділи підгузки.

Дивитися онлайн 8 сезон 3 випуск шоу Зважені та щасливі на Styler.

Учасники проходили дистанцію в 1,5 км, по дорозі відповідаючи на питання один про одного. Вони стосувалися дитинства і молодості партнера. Варіанти відповідей були поруч – на пазлах. Завдання учасника – вибрати пазл з правильною відповіддю, і донести його до фінішу. Якщо обидва партнери принесуть всі правильні відповіді, то зможуть скласти логотип шоу. Батькам і дітям потрібно було бути дуже швидкими, адже за ними їхали поливальні машини, які з легкістю стирали написане крейдою. А також гарненько ускладнювали шлях товстунів. Адже чим ближче поливальна машина, тим більше води в підгузниках.

Зважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Зважені та щасливі

А Василь Вірастюк підготував сюрприз для своїх учасників. Влаштував їм тренування з Олімпійським призером з греко-римської боротьби Жаном Беленюком.

Зважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайнЗважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Зважені та щасливі

Дівчата боролися за увагу нового привабливого тренера. Борець намагався приборкати норовливих учасниць, адже вправи, які підібрав Жан – це тренування як у збірної з греко-римської боротьби!

"Я бачив, що багатьом учасникам важко, але не у всіх я помітив бажання змінитися, - коментує спортсмен. – Не всі вправи були настільки складні, як учасниці говорили".

Зважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайнЗважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайнЖан Беленюк. Фото: Прес-служба СТБ

За правилами кожний третій тиждень табір залишає одна пара, яка до цього скинула найменше кілограм і програла на битві лузерів.

Битва даного випуску запам'ятається не тільки товстунам, які брали участь, але і які спостерігали - їм точно не захочеться потрапити під жовту лінію і боротися в таких випробуваннях. У попередні два тижні найменше кілограм скинула команда фіолетових і помаранчевих, на третьому тижні під жовту лінію потрапила команда блакитних. Конкурс з тарганами і мишами пройшла пара помаранчевих. На жаль, фіолетові навіть не почали випробування через свій страх. Між блакитними і фіолетовими учасники проголосували за команду блакитних - Вероніку і Євгенію. Вони залишилися худнути на проекті.

На даний момент фіолетові продовжують займатися вдома. І вже скинули більше 30 кг кожна.

"Якщо раніше я робила дітям оладки і пиріжки, то зараз я навіть перестала борошно купувати. Раніше вона у нас мішками будинку стояла, зараз ми шкідливу їжу не їмо", - коментує Наталія.

"У грудні я вийду зовсім інша! І покажу молодим матусям, що можна бути щасливою і худий з двома дітьми", - посміхається Валя.

Зважені та щасливі: 8 сезон 3 випуск дивитися онлайнУчасники з команди фіолетових. Фото: Прес-служба СТБ

Наступного тижня пари чекає танцювальний конкурс, який буде судити шоумен Дмитро Коляденко.

Раніше стало відомо, що відомий силач стане учасником 8-го сезону "Зважені та щасливі". Заслужений майстер спорту України і володар титулу "найсильніша людина світу" нарівні з іншими учасниками буде худнути під наглядом Марини Боржемской-Вузликової і В'ячеслава Узєлкова.

До речі, відомий український дієтолог Світлана Фус розповіла, які ключові помилки люди часто роблять при схудненні і чому так робити не можна.