ua en ru

Зубко повідомив про плани щодо реформування Мінрегіону

Зубко повідомив про плани щодо реформування Мінрегіону Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

Наступного тижня будуть оголошені конкурси на 70 посад в нові директорати

Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко повідомив про плани щодо реформування Мінрегіону. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зубко зазначив, що концепція реформування була презентована команді Мінрегіону, додавши, що метою змін є посилення ефективності роботи відомства та забезпечення лідерства у впровадженні ключових реформ, що, за словами Зубка, можливо лише шляхом позбавлення міністерства невластивих функцій.

"Відповідно до нашої місії ми зосередимось суто на: розробці та впровадженні наших ключових реформ, виявленні реальних проблем у сферах політики та пропозиції уряду обґрунтованих варіантів їх вирішення; здійсненні середньострокового бюджетного планування та координації ресурсів в наших сферах; здійсненні нормативно-правового регулювання сфер політики; моніторингу та оцінці ефективності реалізації впровадження політики", - зазначив Зубко.

Зокрема, у відомстві будуть створені нові підрозділи, які будуть відповідати за одну або кілька сфер. Так, наступного тижня будуть оголошені конкурси на 70 посад в нові директорати: регіонального розвитку, проектів регіонального та місцевого розвитку,
з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою, енергоефективності, стратегічного планування та європейської інтеграції.

Презентував сьогодні #КомандаМінрегіону бачення реформування міністерства. Наша головна мета – посилити ефективність роб...

Опубліковано Геннадієм Зубком 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мінрегіон у вересні оголосить кадрові конкурси в 5 нових директоратах.