ua en ru

Мінрегіон у вересні оголосить кадрові конкурси в 5 нових директоратах

Мінрегіон у вересні оголосить кадрові конкурси в 5 нових директоратах Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

В цьому році буде створено п'ять перших директоратів

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у вересні 2017 року оголосить конкурс у 5 нових директоратів. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко, передає "Урядовий портал".

Так, за словами Зубка, в цьому році буде створено п'ять перших директоратів: з регіонального розвитку; впровадження політики регіонального розвитку; місцевого самоврядування; енергоефективності; а також - стратегічного планування та європейської інтеграції.

"Створення директоратів - другий важливий крок щодо реформування Міністерства. Раніше в Мінрегіоні ми вже перейшли до проектного менеджменту та стратегічного планування, визначили ключових співробітників, які безпосередньо впроваджують наші реформи - децентралізації, енергоефективності та дерегуляції в будівництві, ввели систему оцінки за ключовими показниками ефективності. Директорати стануть двигуном адміністративної реформи у відомстві, де будуть працювати реформаторські кадри", - зазначив Зубко.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в Україні до кінця 2017 року може бути створено 665 об'єднань територіальних громад.