ua en ru

Зозуля замінить Тимощука у виконкомі ФФУ

Зозуля замінить Тимощука у виконкомі ФФУ Фото: Роман Зозуля

Кандидатуру 27-річного форварда запропонував презижент Федерації Павелко

Нападник "Бетіса" і збірної України Роман Зозуля займе місце колишнього гравця збірної України Анатолія Тимощука у виконавчому комітеті Федерації футболу України (ФФУ). Про це повідомляє MatchDay.

Кандидатуру 27-річного форварда підтримав особисто президент ФФУ Андрій Павелко. Саме він і запропонував прийняти Зозулю в Федерацію. У виконкомі Роман буде представляти інтереси діючих футболістів. Раніше цим займався Анатолій Тимощук.

Зозуля опинився в центрі скандалу після зриву оренди з "Бетіса" в "Райо Вальєкано" через конфлікт з фанатами. Українець домігся дозволу на виключення від ФІФА і можливість змінити клуб після завершення трансферного вікна. У підсумку Зозуля розірвав орендну угоду з "Райо Вальєкано".

Нагадаємо, колишній півзахисник збірної України Анатолій Тимощук продовжить кар'єру в тренерському штабі російського "Зеніта" в якості помічника Мірчі Луческу.

В якості футболіста у складі "Зеніту" Тимощук провів 150 матчів, забив 18 м'ячів, віддав 5 гольових передач, став дворазовим чемпіоном Росії, володарем Суперкубка країни, Кубка та Суперкубка УЄФА.