ua en ru

Зозуля призупинив кар'єру у збірній України

Зозуля призупинив кар'єру у збірній України Фото: Роман Зозуля

Він пообіцяв зробити все, щоб бути гідним гравцем

Роман Зозуля заявив про призупинення кар'єри в збірній України з футболу. Про це гравець повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вирішив призупинити кар'єру гравця збірної України. Довго до цього йшов, але вважають, що це єдино правильне рішення на даний момент", - написав Зозуля.

Футболіст визнає, що зараз не є гравцем рівня національної команди через відсутність ігрової практики по ходу поточного сезону. Саме тому поки відмовляється від ігор за "синьо-жовтих".

"Зараз прекрасно розумію, що не є гравцем рівня збірної. У мене немає ігрової практики. А у збірній повинні бути тільки найсильніші та найкращі гравці. Не хочу бути людиною, що займає місце молодого і талановитого гравця", - написав футболіст.

Тим не менш, Роман зазначає, що спробує повернути місце у складі збірної, як тільки отримає можливість грати постійно в якомусь клубі.

"Обіцяю, що я зроблю все, щоб бути гідним гравцем! Коли у мене буде достатньо ігрової практики, і тренери побачать, що я гідний бути гравцем збірної, я з гордістю одягну футболку з тризубом на серце! Але зараз саме час дати дорогу тим хлопцям, які заслуговують проявити себе!" - додав Зозуля.

Напомним, керівництво іспанського "Бетіса" відправило у відставку головного тренера Віктора Санчеса. Одним з гравців клубу є нападник збірної України Роман Зозуля, який не отримує ігрову практику в клубі